Vorige item   |   Volgende item

Ondernemen in India
€ 25,00

De samenstellers van het boek Ondernemen in India, Rob van Nes en Floris Jan Bovelander, zijn voor hun project One Million Hockey Legs tientallen keren in India geweest. Niet alleen in alle grote steden, maar letterlijk van noord naar zuid en van west tot helemaal noordoost ook buiten de gebaande paden. Beschouwen zij zich daarmee als kenners? Geenszins. Maar het begin is er en die bezoeken aan vele regio’s, steden en dorpen in alle windstreken van het land hebben pagina’s vol verhalen opgeleverd die zij met de lezer delen.

Daarnaast geven ervaren ondernemers, sporters en stichtingbestuurders die al vele jaren in India werken of wonen een aanvulling op zaken die anders onbelicht zouden zijn gebleven. Het resultaat; een heerlijk leesbaar informatief boek over zaken waar je bij het zakendoen in India tegenaan kunt lopen.

Het boek is voor € 25 euro te bestellen. De opbrengst komt geheel ten goede aan het project One Million Hockey Legs (www.onemillionhockeylegs.com). Per verkocht boek krijgt een kind in India een stick  en een bal en daarmee vele jaren hockeyplezier.

 Kies uw categorie