Slipfree 1,0 liter
€ 57,50

Bescherm u zichzelf, uw bezoekers en medewerkers tegen uitglijden!

Een kleine glijpartij veroorzaakt niet alleen ongemak maar helaas ook vaak ernstig letsel. Volgens Stichting Consument & Veiligheid gebeuren er in Nederland jaarlijks 23.000 ongelukken als gevolg van uitglijden op natte of vochtige vloeren. Per jaar worden 1.600 ouderen na een val in een sanitaire ruimte opgenomen in het ziekenhuis en naar schatting 110 daarvan overlijden als gevolg van de bij de val opgelopen kwetsuren. Amerikaans onderzoek brengt nog iets anders aan het licht. In dat land belanden door uitglijden 25.000 mensen per dag in het ziekenhuis en overlijden er 11.000 per jaar. Ter vergelijking, in dezelfde periode zijn er in de VS 5.000 dodelijke slachtoffers als gevolg van brand. Sprinklers, branddeuren, strenge regels en intensieve controles beschermen u tegen de gevaren van vuur, maar hoe bent u thuis en in publieke ruimten beschermd tegen gladde vloeren, met jaarlijks twee keer zoveel slachtoffers?

Slipfree® beschermt tegen uitglijden door de moleculaire structuur op minerale ondergronden te veranderen. Slipfree verhoogt het wrijvingscoëfficiënt van de vloer door duizenden microscopisch kleine poriën per cm² te openen. Als water of een andere vloeistof met het behandelde gebied in contact komt, ontstaat er een aanzuigende werking en wordt zodoende aquaplaning voorkomen. Slipfree is volkomen veilig en heeft geen invloed op de kleur of glans van de vloer.

Slipfree® wordt op diverse plaatsen toegepast, waaronder badkamers, terrassen, hallen, trappenhuizen, galerijen, openbare en private zwembaden, hotelzwembaden en sauna´s, hotel- en bedrijfskeukens, viswinkels, slagerijen, fabriekshallen, stallen, garages, slachthuizen, autowasserettes, sanitaire ruimtes en kleedkamers/ douches in (sport)accommodaties en publiek toegankelijke plaatsen, winkelcentra, pretparken, scholen, kinderdagverblijven, overheidsgebouwen, seniorenwoningen en verzorgingsinstellingen.Kies uw categorie