Vorige item   |   Volgende item

The wheel of value
€ 27,50

Waardeproposities hebben een beperkte houdbaarheid. In de vorige eeuw kon dat wel eens tientallen jaren zijn, maar met name door de opkomst van internet ontstaan er in hoog tempo businessmodellen die voor de afnemer, consument of business, aantrekkelijker zijn. Dat geldt niet alleen voor bedrijven, maar ook voor organisaties of (sport)verenigingen en zelfs voor personen. Disruptie alom!

Het is daarom cruciaal om de waardepropositie van je bedrijf, organisatie, vereniging of van jezelf onder de loep te nemen en toekomstbestendig te houden of te maken.

Zoals een goede voetbalcoach in staat is om een wedstrijd te lezen en waar nodig de tactiek aan te passen, inclusief de veldbezetting die nodig is voor die nieuwe speelwijze, doet Rob van Nes hetzelfde met en voor bedrijven. Met name waar het gaat om internationale groei heeft Rob een brede ervaring. Hij werkte en werkt als strategisch adviseur en/of interim CEO voor startups en voor global top 10 multinationals in diverse landen in Europa en daarbuiten. Zijn eigen waardepropositie, volgens zijn opdrachtgevers, is dat hij als geen ander in staat is de juiste vragen te stellen en door te vragen om zo te komen tot de kern van de value proposition. 

The wheel of value is een compacte samenvatting van de processen die Rob met de bedrijven die hij adviseert doorloopt. Een helder en overzichtelijk proces voor zelfanalyse en het (her)ontwerpen van je waardepropositie.

Kies uw categorie