Vorige item   |   Volgende item

Ondernemen in Spanje (E-boek)
€ 17,50

Er zijn weinig landen met een zo turbulente geschiedenis als Spanje. Meest recent treft de coronacrisis Spanje als geen ander en zal opnieuw tot veranderingen leiden.

Voor Nederland is Spanje, zeker sinds de dood van Franco, een belangrijke handelspartner. Na Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, de Verenigde Staten en Italië onze grootste. 

We doen graag zaken in Spanje en met Spanjaarden, maar karakterologisch liggen we nogal uit elkaar. Onze business culturen zijn behoorlijk verschillend hetgeen vooral bij ons, de Nederlanders, nogal eens tot frustratie leidt. Dat zou niet nodig hoeven zijn als we iets meer zouden begrijpen van onze Spaanse zakenpartners.

Aan de hand van de geschiedenis van het land, de regio’s en de steden, van de feesten die ze vieren en van de maatschappelijke thema’s wordt in het boek Ondernemen in Spanje een beeld geschetst over het zakendoen in Spanje en met Spanjaarden. Het oprichten van een bedrijf, reizen naar en in Spanje, (belasting)wetgeving, de economische situatie, nuttige adressen en vele andere onderwerpen komen aan de orde.

Het E-boek Ondernemen in Spanje wordt met regelmaat aan de actualiteit aangepast. Kopers van het boek ontvangen automatisch en kosteloos de herziene versie.


 Kies uw categorie