Veilig betalen

 
Websinkel.nl biedt de mogelijkheid om veilig en snel te betalen via iDeal.

Wat is iDeal?

iDeal is een door de gezamenlijke Nederlandse banken ontwikkeld betaalsysteem via internetbankieren.
Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, geen bestanden te downloaden en geen account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN/AMRO,  ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Hoe gebruikt u iDeal?

Nadat u de gegevens voor uw bestelling heeft ingevoerd, kiest u de juiste bank en u wordt automatisch doorgelinkt naar de online bankieren pagina van uw eigen bank. Log hier in met uw inlogcodes van uw internetbankieren en volg de stappen die uw bank geeft. Rond uw betaling bij uw bank af en aan het einde wordt u weer doorgelinkt naar Websinkel.nl.
Uw betaling is afgerond en uw bestelling is geplaatst!Overige betaalmogelijkheden
 

Betaalt u liever bij aflevering dan kan dat ook, in de meeste gevallen zowel contant als via PIN. De extra kosten voor een rembourszending bedragen € 7,50.

Tot slot kunt u ook vooruit betalen. Kiest u voor deze optie dan ontvangt u van ons een e-mail met betaalinstructies. Zodra uw betaling op onze rekening is bijgeschreven worden de goederen aan u verzonden.

Voor artikelen die volgens klantspecificaties worden gemaakt zijn er afwijkende betalingscondities. U wordt hierover tijdens het bespreken van de specificaties geïnformeerd.